Το μήνυμα λίγο πριν την έλευση του Αντώνη Ρέμου στην Πάτρα – Η «μαγική» διπλή έκπληξη προς επιβεβαίωση του «PatrasGossip» ! (βίντεο)

Με Πατρινούς θα κάνει γενέθλια το πιο «χοτ» όνομα εδώ και χρόνια στις πίστες και στις συναυλίες…

Λίγο πριν πατήσει το πόδι του επί αχαϊκού εδάφους, ο Αντώνης Ρέμος έστειλε ένα μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δηλώνει μπροστά στην κάμερα : «Φίλοι μου καλησπέρα . Δευτέρα 19 Ιουνίου γιορτάζει η Πάτρα »…για να πάρει το λόγο ο Χρήστος Μάστορας, ο Lead singer του συγκροτήματος «Μέλισσες» που θα τον συνοδεύσουν στο γήπεδο της Παναχαϊκής , συμπληρώνοντας πως η συγκεκριμένη ημέρα συμπίπτει μάλιστα με την ημερομηνία των γενεθλίων του. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ βέβαια αξίζει να υπενθυμιστεί, ότι το «PatrasGossip»  είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας την ισχυρή, αποτελεσματική και ουσιαστική άσκηση του επιτελικού ρόλου του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ειδικότερα , όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι, στις 21 Απριλίου του 2017 : 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αβτωνης ΡΕμος Μαρλαφεκας

«Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάμε» λένε συνήθως ειδικοί και μη…

Το πρόβλημα όμως είναι όταν τα όρια ξεπερνιούνται, αλλά όχι προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω . Κάτι ανάλογο συνέβαινε κατά τα προηγούμενα χρονιά στην περίπτωση της Παναχαικής, η οποία πλέον , έχοντας επιστρέψει για τα καλά στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου , μόνο χαρά, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια μας γεμίζει. 

Όχι, μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , που αποδεδειγμένα ετοιμάζει βαλίτσες για Football League, αλλά και όσον αφορά την στρατηγική διαχείριση της εικόνας και της προβολής των «ροσονέρι»

Ειδικότερα , ως προς αυτό,  δε χωράει αμφιβολία πως έχει ονοματεπώνυμο και φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Πλάτωνα Μαρλαφέκα .  Αντιπροέδρος της Λουξ, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας και εσχάτως επικεφαλής της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» . Έτσι , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «PatrasGossip» , μετά την παρέλαση αστέρων από το γήπεδο της Αγυιάς , αυτών της Εθνικής Ελλάδος του 2004 και την αποθέωση τους , σειρά παίρνει ακόμη ένα «μεγάλο όνομα» . Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, εστιάζοντας συγκεκριμένα στον Αντώνη Ρέμο.

Ο οποίος , δεδομένης της βαθιάς φιλίας και συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τον «Δαυίδ των αναψυκτικών» – βλέπε Λουξ ως βασικό χορηγό στις μουσικές του περιηγήσεις –  φέρεται να έχει προσυμφωνήσει να καταφθάσει στην μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου.  Τώρα όσον αφορά την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης , όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, πιθανή ημερομηνία φαντάζει η 19η Ιουνίου , ημέρα Δευτέρα , στην Αγυιά και πάλι , ώστε να γιορταστεί με μια μεγάλη φιέστα η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

You May Also Like