Μόνο εδώ! Νίκος Οικονομόπουλος : Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη και η συμφωνία που αλλάζει το κλίμα στη «νύχτα»!

του Ηλία Τσίπα

Το «PatrasGossip» πάντα πρώτο στις εξελίξεις!

Αναβρασμός επικρατεί στον αθέατο κόσμο των κοσμικών τεκταινόμενων , κοινώς «νύχτα», το τρέχον διάστημα, καθώς οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον προγραμματισμό της νέας χειμερινής σεζόν. Τραγουδιστές και επιχειρηματίες βρίσκονται σε πολύωρες συζητήσεις για το κοινό τους μέλλον.

Ο Γιάννης Τσαουμάκος με τη σύζυγο του Τζένη Τζιβεριώτη

Λίγες μόνο μέρες πριν την επάνοδο του Νίκου Οικονομόπουλου στην αχαϊκή πρωτεύουσα, προγραμματισμένη για απόψε , Σαββάτο 24 Ιουνίου, στο Volcano, και το όνομά του συνδέεται με ένα «τρελό σενάριο». Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο «PatrasGossip», ο Πατρινής καταγωγής λαϊκός ερμηνευτής βρίσκεται μια ανάσα από τον Γιάννη Τσακουμάκο για το Κέντρο Αθηνών . Επιπροσθέτως, κατά τις  ίδιες πηγές, αναφέρεται πως η απροσδόκητη συμπόρευση θα εγκαινιαστεί αρχής γενομένης από τον Οκτώβρη. Όπως καταλαβαίνετε, σε μια τέτοια φημολογούμενη προοπτική, θα σημειωθεί ξαφνική και δραστική αλλαγή των όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, σε επίπεδο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Οικονομόπουλος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Dream Show the music 2, του Alpha , εν έτη 2006. Έκτοτε σημειώνει σταθερά πολύ υψηλές επιδόσεις στην καριέρα του, πάντοτε ευρισκόμενος υπό την επιχειρηματική «ομπρέλα» του Θανάση Παπαγεωργίου . Δεν αναφερόμαστε σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον άνθρωπο που τον πίστεψε και τον «γιγάντωσε» στον χώρο της μουσικής σκηνής ,  όντας ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης Fever.

Αποτέλεσμα εικόνας για Οικονομοπουλος παπαγεωργιου
Νίκος Οικονομόπουλος-Θανάσης Παπαγεωργίου

Βέβαια, είναι σημαντικό να τονιστεί πως τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι όροι μίας τέτοιας ειδικής συμφωνίας, όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο .

Άλλες πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από στενό συνεργάτη του Γιάννη Τσακουμάκου, ο οποίος γνωρίζει από «πρώτο χέρι« τις εξελίξεις, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στην υπό διαπραγμάτευση συμφωνία να προστεθεί ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη. Όπως τουλάχιστον ακούγεται από τα χείλη του ιδίου, ο Νίνο θα συμπληρώσει το πολλά υποσχόμενο σχήμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΥΒΑΣ ΠΑΟΛΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πάολα – Σάκης Ρουβάς

Από την άλλη μεριά, αναφορικά με τον Σάκη Ρουβά (που μαζί με την Πάολα συντάχθηκε στην αναφερόμενη πίστα τη προηγούμενη σεζόν) θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα παραμείνει στον κ.Τσακουμάκο. Σας ενημερώνουμε ότι, θα μοιραστεί τη σκηνή στο «Estate» κατά πάσα πιθανότατα μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όπως και να ‘χει , αυτό που μένει είναι να δούμε αν «θα πέσουμε μέσα» και τούτη τη φορά ! Ίδωμεν.

Σημείωση : Κοιτάξτε γενικά το κλόπι paste παίζει παντού, οκ το έχουμε συνηθίσει! Το να το κάνετε οι συνήθεις ύποπτοι – γνωστοί και μη εξαιρετέοι – όμως τόσο φανερά , λίγο έχει αρχίσει και μας ενοχλεί να σας πούμε την αλήθεια. Ξέρετε εσείς , το ρεπορτάζ που βλέπουμε αλλού, δεν ξέρουμε να το επιβεβαιώσουμε με τις δικές μας πηγές και λέμε το κλασικό «όπως λένε οι πληροφορίες». Ευτυχώς που όλα αυτά καταγράφονται με ημερομηνίες για να μην λέμε αερολογίες και μετά κάνουμε κωλοτούμπες!

Ευτυχώς που ο κόσμος θυμάται…και αυτό μας αρκεί! Oπότε , δουλίτσα να υπάρχει….

You May Also Like