Πλούταρχος-Θεοδωρίδου. Ο αρραβώνας που διαλύθηκε πριν από τον γάμο…

Δεν τα βρήκαν τελικά Γιάννης Πλούταρχος και Νατάσσα Θεοδωρίδου για συνεργασία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς , αν και οι συζητήσεις είχαν φθάσει στην τελική ευθεία. Και για μια ακόμη φορά η εμπλοκή παρουσιάστηκε στους χρόνους που θα μοιράζονταν οι δύο καλλιτέχνες πάνω στην πίστα.

Συγκεκριμένα , ενώ στο πρώτο πρόγραμμα υπήρχε απόλυτη συμφωνία στο λαϊκό προτάθηκε από τον επιχειρηματία να γίνει κοινό κλείσιμο του προγράμματος κάτι που έβρισκε σύμφωνη την Νατάσα Θεοδωρίδου , όχι όμως τον Γιάννη Πλούταρχο. Άλλες πηγές που δεν επιβεβαιώνονται από την μεριά του επιχειρηματία και των καλλιτεχνών αναφέρουν πως ο Πλούταρχος έθεσε θέμα ποσοστού στα λουλούδια (συνήθης πρακτική στα μπουζούκια και ο Πλούταρχος είχε δουλέψει έτσι πολλές φορές) , ωστόσο το αίτημα αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την επιχείρηση.

Όπως και να ‘χει , το τελικό σχήμα θα είναι Θεοδωρίδου – Ασλανίδου με πιο έντεχνη χροιά που θα παραπέμπει περισσότερο σε μουσική σκηνή παρά στα μπουζούκια όπως τα γνωρίζουμε με την κλασσική τους έννοια.  

πηγή : nassos blog

You May Also Like