Ωραίο, νεανικό , ξεχωρίζει! Το «ΡΟΔΟΝ» εντυπωσιάζει με την αισθητική του

Είναι ωραίο να τρως σε περιβάλλον με στυλ και άποψη. Το design δεν έπαψε ποτέ να παίζει σημαντικό ρόλο στους χώρους εστίασης, ενισχύοντας- σε συνδυασμό με τις γεύσεις- την αυθεντικότητα της εμπειρίας. Ξεχωρίσαμε το lounge bar restaurant στην Ηρώων Πολυτεχνείου, που κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο με το μενού τους, αλλά και με τον σχεδιασμό τους. Αν σας αρέσει να απολαμβάνετε το φαγητό ή το ποτό σας σε χώρους με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αισθητική, τα παρακάτω μαγαζί αξίζει να μπει-οπωσδήποτε- στη λίστα σας.

Παρά τη βαθιά κρίση και ύφεση, φαίνεται πως κάποιοι επιχειρηματίες, ακόμη και στο χώρο της διασκέδασης, καινοτομούν και διακρίνονται με “όπλα” τη γνώση, την εξωστρέφεια, την επιμονή και το ταλέντο τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι ο Κώστας Σακκής, που έχει πετύχει την µετατροπή του μαγαζιού του σε απόλυτο visit σημείο στην Πάτρα.

Φωτογραφία του Konstantinos Sakkis.
Κώστας Σακκής – Γιώργος Γραμματικόπουλος

Δίχως δεύτερη σκέψη, το «Ρόδον» αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια-μπαρ της πόλης, τόσο για την ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει όσο και για το φιλόξενο περιβάλλον του. Ένα διαρκές ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων πραγματοποιείται καθημερινά σε χώρους ξεχωριστής αισθητικής και με φόντο έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Κηφισιάς. Η κουζίνα του , που επιμελείται ο γνωστός από τη συμμετοχή στο “Master chef” , Γιώργος Γραμματικόπουλος , χαρακτηρίζεται πλέον από τον διακριτό μεσογειακό της προσανατολισμό με σαφείς αναφορές στη μοντέρνα ελληνική κουζίνα, ενώ η βραβευμένη μπάρα προσφέρει έναν συνδυασμό επιλεγμένων spirits και δημιουργικών cocktails που ενισχύουν την γαστρονομική εμπειρία της κουζίνας αλλά αποτελούν και εξαιρετικές αυτόνομες προτάσεις.

Πληροφορίες

Ηρ. Πολυτεχνείου 17, Πάτρα 264 42
Για κρατήσεις για φαγητό ή ποτό 261 0431571, 694 7002956

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΔΟΝ ΠΑΤΡΑ

3

4

8

Φωτογραφία του Konstantinos Sakkis.

Φωτογραφία του Konstantinos Sakkis.

Φωτογραφία του Konstantinos Sakkis.

11

You May Also Like