Με τον καφέ του D’Espresso Bar θα πανηγυρίσει ο ουρανίσκος σου

Αυτό το coffee shop έχει περίεργη ιστορία, ιδιαίτερη διακόσμηση και ένα μεθυστικό άρωμα καφέ σε όλη του την έκταση. Εδώ ξέχνα τους μέτριους καφέδες των διακοπών. Εδώ είναι τα ωραία!

Άνοιξε πριν οκτώ χρόνια το πρώτο κατάστημα , με την ονομασία Zero Zero τότε, με τον αριθμό των καταστημάτων της ταχύτατα αναπτυσσόμενης αλυσίδας καφέ  D’Espresso Bar να ανέρχονται σήμερα σε δύο . Πολλοί θα βγουν να πουν “Είναι πανέμορφο και ξεχωρίζει από μακριά”. … Και δεν φαίνεται να έχουν άδικο, καθώς οι γεύσεις του καφέ μοιάζουν να έχουν φτιαχτεί με άπειρο μεράκι. Βασικά δεν μοιάζουν, έχουν όντως άπειρο μεράκι και αγάπη για τον καφέ. Αυτό δεν είναι κάτι που απλά το διαπιστώνεις σε κάθε γουλιά, αν ακούσεις την ιστορία πίσω από αυτό το μαγαζί θα καταλάβεις.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Με χαλαρό και ταυτόχρονα προσεγμένο χώρο, φιλική ατμόσφαιρα και ένα urban περιβάλλον που κρατάει το ενδιαφέρον, το δημιούργημα των αδελφών Πανόπουλου (Λεωνίδα & Σπύρου) έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να το καθιερώσουμε σε αγαπημένο meeting point , μακριά από το κέντρο της Πάτρας . Στη συγκεκριμένη επιλογή συντελούν πολλοί λόγοι, όπως ο υψηλής ποιότητας καφές και πολλά είδη γευστικών ροφημάτων μας κρατάνε συντροφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας .

Despresso Take Away

Τι κι αν οι περισσότεροι καταστρώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές , στο  D’Espresso Bar εξελίσσονται τα καθημερινά μας ραντεβού,  με τους φίλους, για να κάνουμε κους- κους και να απολαύσουμε ταυτόχρονα την περαντζάδα της περιοχής. Από τα αγαπημένα μας του μενού το brunch που σερβίρεται σε καθημερινή βάση καθώς και τα διάφορα finger foods που συνοδεύουν ιδανικά μία παγωμένη μπύρα για να ευχηθούμε εις υγείαν και καλή προσαρμογή!

Welcome to the land of coffee!

Γι αυτό και το επιλέγουμε αυτές τις δύσκολες ώρες και μέρες, λόγω της σημερινής κρίσης που έχει πλήξει την τοπική αγορά της Πάτρας ( και ολόκληρη την Ελλάδα) την τελευταία 7ετια . Οι γλυκές δημιουργίες της αναφερόμενης επιχείρησης καφέ,  ο αρωματικός καφέ αλλά και η επιλογή σε διάφορα ροφήματα αποτελούν το καλύτερο “βάλσαμο” και μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Ενημερωθείτε για το  D’Espresso Bar

D’Espresso Bar : Ανθείας 157, Πανεπιστημίου 190

Φωτογραφία του Leonidas Panopoulos.

Delivery Service

18034780_406728229682778_2053125606_n

You May Also Like