ΜΟΝΟ ΕΔΩ : Η «διπλή σκέψη» ενόψει έλευσης Οικονομόπουλου στην Πάτρα

Δεκάδες επιδοκιμαστικά σχόλια έχει προκαλέσει η απόφαση ιδιοκτησίας κέντρου νυχτερινής διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας , να κάνει «επανεκκίνηση» για καλοκαιρινή σεζόν μέσω ενός καλλιτέχνη που επίμονα ζητούσαμε.

Στο χώρο του διαδικτύου έχει ξεσπάσει …φρενίτιδα για την επανεμφάνιση (ύστερα από 4 χρόνια ) του Νίκου Οικονομόπουλου στο νυχτερινό γίγνεσθαι της Αχαϊκής πρωτεύουσας, που σηματοδοτεί την ίδια ώρα την παρθενική του παρουσία στο Volcano, προγραμματισμένη για τις 24/6.

Όλα αυτά πάνω κάτω είναι γνωστά. Όμως αυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί, είναι η βεβαιωμένη πρόθεση όλων των εµπλεκόµενων επιχειρηµατιών (Θανάση Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Βασιλειάδη & Γιάννη Ροδόπουλου) για «επανάληψη της συνταγής». Ειδικότερα, όπως καλά γνωρίζει το “PatrasGossip”, στο ενδεχόμενο που «απογειωθούν» οι κρατήσεις και «κλειδώσει» όλο το μαγαζί κατά το πρώτο 10ημερο, από την στιγμή της δημοσιοποίησης του event , τότε ναι , είναι πολύ πιθανό να απολαύσουμε εις διπλούν τον Νίκο. Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς , οι πληροφορίες συγκλίνουν για την Παρασκευή 23/6.

Σε αντίθετη περίπτωση, κατά τις ίδιες πάντα πηγές , η δεύτερη εμφάνιση του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή -κατά πάσα πιθανότητα- θα υλοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης : Διαβάστε στο «PatrasGossip» : Ο Οικονομόπουλος, ο Μαζώ και ..οι νέες συμμαχίες που αναδιατάσσουν το τοπίο στη …νύχτα της Πάτρας!

You May Also Like