Απόλυτη επιβεβαίωση του “PatrasGossip” για Πέτρο Ιακωβίδη και Φούφουλα!

Επισημοποιεί και επικυρώνει την – προαναγγελόμενη εδώ και μέρες από το “PatrasGossip”- παρθενική παρουσία του Πέτρου Ιακωβίδη στην Πάτρα , στις 19 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Φούφουλας.

Όπως αναρτήθηκε στα social media από τον οξυδερκή και διορατικό Αχαιό επιχειρηματία , το κορυφαίο κοσμικό γεγονός θα εξελιχθεί στο Dabboo club , την προσεχή Πέμπτη , σε μια εξέλιξη που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Φωτογραφία του Δημήτρης Φούφουλας.

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε επισημάνει το “PatrasGossip” στις 4 Ιανουαρίου:

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που αναρριχώνται στην επιφάνεια του καλλιτεχνικού «χάρτη» , καθώς ήδη διανύουμε τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Και ιδιαίτερα , όπως επισημάνθηκε σε δημοσίευμα του “PatrasGossip” από τις 27 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους : Η παρθενική εμφάνιση εντός μηνός (βάλε-βγάλε κάτι μερούλες) του ταχύτατα ανερχόμενου τραγουδιστή στην Πάτρα , έχει προετοιμαστεί να εξελιχθεί στο Dabboo club , στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου , .

Όπως συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές, ιθύνων νους του δυναμικού deal φέρεται να είναι ο συνιδιοκτήτης του νεότευκτου νυχτερινού κέντρου , Δημήτρης Φούφουλας . Άλλωστε, είναι προφανές -και ενισχύεται από τους καλά γνωρίζοντες του παρασκηνίου – ότι ο ιδιοφυής Πατρινός επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διεισδύσει στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας. Ενεργώντας αυτόνομα και ως ηθικός χαρακτήρας , έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και σήμερα χαίρει της αναγνώρισης των σημαντικότερων εμπλεκομένων του χώρου.

Φωτογραφία του Δημήτρης Φούφουλας.

You May Also Like