Όταν οι… πιτσιρικάδες της Arena δείχνουν το ταλέντο τους

“Με όποιον δάσκαλο καθίσεις… τέτοια γράμματα θα μάθεις”… Είναι η φράση-παροιμία που αντικατοπτρίζει επακριβώς την εξέλιξη της φετινής κούρσας στην Αρένα του νυχτερινού στερεώματος.

Με μεγάλη αποδοχή από τους συμπολίτες μας συνεχίζονται και με την αυγή του νέου έτους οι μαγευτικές βραδιές στην Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου 1 , στην Πάτρα . Αυτοί πάντως – και δικαιολογημένα- που από την αρχή της σεζόν επωμίστηκαν το ειδικό βάρος της μαρκίζας και έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά , αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου , είναι οι ίδιοι οι τραγουδιστές . Μερικοί από αυτούς δε, και ειδικότερα οι πιο «φρέσκιες» παρουσίες, φαντάζουν εντελώς «άλλοι άνθρωποι» , αφού η εξέλιξη και η βελτίωση της απόδοσης τους βγάζει …μάτι .

Χωρίς καμία πρόθεση υπεράσπισης η σύγκρισης ορισμένης μερίδας εκ μέρους του “PatrasGossip”, η νέα «φουρνιά» των εκκολαπτομένων τραγουδιστών που συγκεντρώνουν τη «μερίδα του λέοντος» είναι : Νίκος Σκαλτσάς, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου , Βάσια Ντέκα και η μεγάλη έκπληξη του 2016 , Ευγενία Λαμπροπούλου. Στην παρθενική της παρουσία σε μεγάλη πίστα , προερχόμενη από δύο σεζόν στα “Λαδάδικα” , αποκομίζει πολύ θετικές εντυπώσεις. 

Επιβεβαιώνεται επιπλέον, ότι αν δεσμευτούν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια θέρμη υπέρ της γνώριμης οικογένειας  που τους άνοιξε την ..πόρτα , και κυρίως προς τους εαυτούς τους , η βασική συνταγή θα παραμείνει η ίδια . 

Φωτογραφία του Κώστας Κόζης.

You May Also Like