Το παρασκήνιο στο «PatrasGossip»: H …βόμβα με Ιακωβίδη και ο «εγκέφαλος» Δημήτρης Φούφουλας

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που αναρριχώνται στην επιφάνεια του καλλιτεχνικού «χάρτη» , καθώς ήδη διανύουμε τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Και ιδιαίτερα , όπως επισημάνθηκε σε δημοσίευμα του “PatrasGossip” από τις 27 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους : Η παρθενική εμφάνιση εντός μηνός (βάλε-βγάλε κάτι μερούλες) του ταχύτατα ανερχόμενου τραγουδιστή στην Πάτρα , έχει προετοιμαστεί να εξελιχθεί στο Dabboo club , στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου , .

Όπως συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές, ιθύνων νους του δυναμικού deal φέρεται να είναι ο συνιδιοκτήτης του νεότευκτου νυχτερινού κέντρου , Δημήτρης Φούφουλας . Άλλωστε, είναι προφανές -και ενισχύεται από τους καλά γνωρίζοντες του παρασκηνίου – ότι ο ιδιοφυής Πατρινός επιχειρηματίας τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διεισδύσει στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας. Ενεργώντας αυτόνομα και ως ηθικός χαρακτήρας , έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και σήμερα χαίρει της αναγνώρισης των σημαντικότερων εμπλεκομένων του χώρου.

Φωτογραφία του Δημήτρης Φούφουλας.

 

You May Also Like